IMG_5677-(1).jpg

ANNA VON WENDT

Anna on vuonna 1985 syntynyt kouluratsastaja, maanviljelijä ja kauppatieteiden kandidaatti. Anna on aloittanut kansainvälisen GP uran kaudella 2015 itsekouluttamallaan Denzelillä, ja he nousivat kotimaan kärkeen sijoittumalla Siauliain Maailmancupissa, Helsinki Horse Showssa ja voittamalla halli-Suomenmestaruuden. Annalla on myös muita lupaavia hevosia käytössään ja tavoitteet ovat korkealla tulevaisuudessakin.

Ratsastuksen ohella Anna pyörittää Björkbodan Ruukinkartanoa, jossa on tänä päivänä hevosliiketoimintaa, maanviljelystä ja vapaa-ajan asuntojen vuokrausta. Nämä kolme osa-aluetta tukevat luontevasti toisiaan. Tulevaisuudessa on tarkoitus myös kehittää Björkbodaan elämyspalveluita ja tapahtumia.

Anna valmentaa useita ratsukoita eri puolella Suomea, valmennukset ovat kaikille avoimia. Annan valmennuksissa käy ammattilaiset, kilpailevat ratsukot, esteratsukot ja harrastelijat, tasolla ei ole väliä kunhan haluaa oppia ja edistyä.

"Tällä kaudella on on ollut haasteita, unelmien täyttymyksiä ja hienoja onnistumisia. Hienot KV tulokset Denzelillä, maailmancupin kolmossija ja pisteenä i:n päällä oli Suomenmestaruuden voitto. En voisi olla tyytyväisempi minun ja Denzelin kehitykseen, ihanaa että työ mitä olen pitkäjänteisesti tehnyt vihdoin tuottaa tulosta. Vaikka nyt on mennyt hyvin, se ei vielä riitä. Yhteistyö ja perusasioita täytyy vielä kehittää, jolloin kokonaisuus paranee. Suuri kiitos menestymisestä kuuluu mahtavalle tiimilleni, ilman heitä tämä ei olisi mahdollista!"

mervi.jpg

MERVI SALOKANNEL

33-vuotias Kukka-Maaria, joka paremmin tunnetaan nimellä Mervi, käänsi uuden lehden elämässään ja liittyi Björkboda Dressagen tiimiin syyskuussa 2015. Mervi valmistui hevosenhoitajaksi Ypäjältä vuonna 2001 ja uudelleen 2004, jolloin hän täydensi tutkintoaan vastaamaan nykyistä hevosenhoitajakoulutusta. Ennen tuloaan Björkbodaan Mervi työskenteli yksityistallilla Paraisilla yhteensä noin kymmenen vuotta. Paraisilla Mervi ja Anna tutustuivat Mervin osallistuessa Annan valmennuksiin.

Mervi vastaa koko tallin toiminnasta ja hoitaa Annan kilpahevosia. Mervi on myös mahdollisuuksien mukaan mukana kilpailuissa ja treenimatkoilla Saksassa.

"Tulevaisuudelta odotan paljon uusia haasteita, motivaationi on kohdillaan ja odotan kehittyväni niin hevosenhoitajana kuin myös ratsastajana. Minut tunnistaa koko käsivarren peittävästä tatuoinnista, positiivisesta asenteesta ja jutuista joissa ei ole päätä eikä häntää."

tanja&rose_1.jpg

TANJA USKI

Lappeenrannasta kotoisin oleva 19- vuotias Tanja Uski pitää opiskeluista välivuotta ja tuli Björkboda Dressageen töihin keväällä 2016. Anna ja Tanja tutustuivat jo vuonna 2014 kun Tanja ja hänen siskonsa osallistuivat Annan valmennuksiin Lappeenrannassa. Vuonna 2015 tulikin eteen oman hevosen osto ja Rosé löytyi Annan avulla Belgiasta. Tanjalla on Rosé mukana Björkbodassa ja tällä hetkellä harjoitellaan kohti kansallisia va B luokkia. “Kesän aikana olen oppinut paljon ja päässyt kokemaan uusia asioita. Toivon kehittyväni ratsastajana ja tavoitteena on päästä kunnolla kilpailemaan Rosén kanssa ensi kaudella”

lilli-luoma.jpg

LILLI LUOMA

Lilli Luoma on Annan kotivalmentaja, jolla on oma talli ja valmennuskeskus Raadelmassa. Lilli on itse raudankova kilpailija ja on vuosien varrella voittanut mm. kymmenkunta SM- ja PM-mitalia, sekä joukkuepronssia EM-kilpailuissa. Nykyään Lilli keskittyy enemmän valmentamiseen. Annan ja Lillin yhteistyö alkoi jo vuonna 2006, kun Anna kilpaili Figarolla ja Almazilla. Nykyään Lilli käy viikottain Björkbodassa valmentamassa ja lisäksi he käyttävät apuna Film Me -kamerajärjestelmän etävalmennusratkaisua