Valmennustunteja ja kursseja

Valmennustunnit Björkbodassa sopimuksen mukaan viikottain. Kurssit ympäri Suomea sopimuksen mukaan. Haluatko että Anna tulee pitämään kurssia omalle tallillesi? Ota yhteyttä, niin katsotaan sopiva ajankohta.
Muistathan, että tallillamme on myös estevalmennuksia, joista vastaa Joonas Oranta/p.040 751 2934

Tehovalmennusleirit

Haluatko tulla hevosesi kanssa teholeirille viikonlopuksi tai vaikkapa kokonaiseksi viikoksi? Hevosesi majoittuu Björkbodan talleissa ja majoitus ensiluokkaisessa Metsästäjähotellissa. Räätälöity paketti ratsukoiden tason ja toivomuksien perusteella.

Ratsutus ja hevosten kouluttaminen

Anna ratsuttaa hevosia sopimuksen mukaan. Hevosilla on yksilöllinen ja räätälöity ohjelma. Sileällä työskentelyn lisäksi hevosilla on myös säännöllisesti hyppytreeniä, maastoilua ja juoksutusta.

Tallipaikat täysihoidolla

Tarjoamme myös täysihoitopaikkoja 15 paikkaisessa tallisamme. Ensisijaisesti otamme hevosia ratsutukseen, mutta mahdollisuuksien mukaan myös täysihoitopaikkoja saatavilla.

Björkboda Fit & Care hyvinvointipalvelut

Meille on tärkeää sekä hevosen henkinen että fyysinen hyvinvointi. Tarjoamme laadukkaita palveluita hevosesi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Meiltä löytyy mm. vesikävelymatto, solarium, ja Bemer Horse set. Lisäksi voimme ratsastaa tai työstää hevostasi maasta käsin.
Tervetulleita ovat ihan kaikenlaiset hevoset. Pidämme huolta jokaisesta hevosesta yksilöllisesti. 
Lisätietoa ja ajanvaraukset viestillä tai soittamalla p.040 871 2797/Laura
Parhaiten tavoitettavissa virka-aikoina.

Hevoskauppaa

Teemme pienimuotoisesti hevoskauppaa ja välitämme hevosia sopimuksen mukaan. Jos haluat myydä hevosesi tai ostaa, me autamme sinua sopivan hevosen löytämisessä. Tällä hetkellä muutama hevonen myynnissä. Ota yhteyttä jos etsit hevosta

Maneesivuokraus

Björkboda Dressagen korkealuokkaista maneesia vuokrataan kursseja ja muita tapahtumia varten.

eQ-Oranta tuotteet ja Twydil-lisäravinteet

Björkboda Dressagen hevoset syövät Krafftin rehuja, sekä Twydil lisäravinteita. eQ-Oranta ja twydil lisäravinteet saat myös meiltä!

Majoitus- ja juhlatilat

Björkbodassa on vuokrattavana runsaasti vapaa-ajan asuntoja, joista suurin osa vuokrataan vuodeksi kerrallaan. Tällä hetkellä on yksi luksustasoinen kohde “Memrivan”, ja se on vuokrattavana lyhytaikaiseen asumiseen. Lisätietoa Facebookista omilta sivulta saariloma.net ja Memrivan. Memrivan nyt myös lomarenkaan kautta.

Juhlatilat on myös tarjolla Björkbodassa, Ritarisali (max. 50 hlöä+10) tai ”Nattklubben” max. 30 hlöä vuokrattavana. Lisäksi elämysmatkailua Erämaatunnelmissa Björkbodan metsissä. Myös majoitusmahdollisuus metsäpirtissä. Tarjouspyynnöt sähköpostiin.

Itse kartanorakennus toimii yksityiskotina eikä siksi ole vuokrattavissa juhlatilaksi tai vierailukohteeksi.