bavaria bmw.jpeg

BMW Bavaria tukee minua matkallani kohti arvokisoja ja olympialaisia. Luottoautollani liikun turvallisesti ja luotettavasti arjessa, valmennusmatkoilla ja kilpailuissa.

 

 satulachilderic.jpg

”Satula.com tarjoaa ammattitaitoista satulansovitusta ja käy säännöllisesti tarkistamassa hevosteni satuloiden sopivuuden. Hevosten selkälihakset muuttuvat treenatessa ja malli saattaa muuttua, tästä syystä koen että on tärkeää saada ammattilaisen mielipide satuloiden sopivuudesta riittävän usein. Itse pidän Childeric satulasta mutta satula.comin väellä on monta hyvää merkkiä tarjolla, jotain kaikille.” 

www.satula.com 

 Oranta equus.png

"Tutustuin vuonna 2015 twydilin lisäravinteisiin ja aloin syöttämään niitä Denzelille, enkä enää vaihda. Eq-Oranta on tehnyt hevosilleni räätälöidyt ruokintasuunnitelmat ja se näkyy hevosteni yleisessä hyvinvoinnissa sekä tietenkin kilpailutuloksissa.” 

www.orantaequus.com

 

Krafft.jpg

Krafft valmistaa hevosille suunniteltuja rehuja ja lisäravinteita.Krafftin hevosrehujen tuotekehitys on maailman kärkiluokkaa, mistä todistavat lukuisat Krafft-hevosten voitot ympäri Eurooppaa. Krafftin valikoimasta löydät myös erikoisrehuja erilaisten ruokinnallisten ongelmatilanteiden ratkaisuun. 

www.krafft.nu/fi/

bot.jpg

Back on Track valmistaa ja myy hyvinvointituotteita ihmisille, hevosille ja koirille. Back on Trackin lihas- ja nivelsuojat ovat valmistettu funktionaalisesta tekstiilistä, jossa mineraalipartikkelit on sulautettu mukaan polyester- tai polypropyleenikuituihin. Kun kehonlämpö lämmittää kuiduissa olevia mineraalipartikkeleita, lämpö heijastuu takasin pitkäaaltoisena lämpösäteilynä, pitkinä infrapuna-aaltoina, mikä kiihdyttää tehokkaasti verenkiertoa tekstiilin alla olevassa kudoksessa.

 www.backontrack.com