IMG_5677-(1).jpg

ANNA VON WENDT

Anna on vuonna 1985 syntynyt kouluratsastaja, maanviljelijä ja kauppatieteiden kandidaatti. Anna on aloittanut kansainvälisen GP uran kaudella 2015 itsekouluttamallaan Denzelillä, ja he nousivat kotimaan kärkeen sijoittumalla Siauliain Maailmancupissa, Helsinki Horse Showssa ja voittamalla Suomenmestaruuden 2016. Annalla on myös muita lupaavia hevosia käytössään ja tavoitteet ovat korkealla tulevaisuudessakin.

Ratsastuksen ohella Anna pyörittää Björkbodan Ruukinkartanoa, jossa on tänä päivänä hevosliiketoimintaa, maanviljelystä ja vapaa-ajan asuntojen vuokrausta. Nämä kolme osa-aluetta tukevat luontevasti toisiaan. Tulevaisuudessa on tarkoitus myös kehittää Björkbodaan elämyspalveluita ja tapahtumia.

Anna valmentaa useita ratsukoita eri puolella Suomea, valmennukset ovat kaikille avoimia. Annan valmennuksissa käy ammattilaiset, kilpailevat ratsukot, esteratsukot ja harrastelijat, tasolla ei ole väliä kunhan haluaa oppia ja edistyä.

"Tällä kaudella on ollut haasteita, unelmien täyttymyksiä ja hienoja onnistumisia. Hienot KV tulokset Denzelillä ja ensimmäinen kansainvälisen GP-kisan voitto. En voisi olla tyytyväisempi minun ja Denzelin kehitykseen, ihanaa että työ mitä olen pitkäjänteisesti tehnyt vihdoin tuottaa tulosta. Vaikka nyt on mennyt hyvin, se ei vielä riitä. Yhteistyö ja perusasioita täytyy vielä kehittää, jolloin kokonaisuus paranee. Suuri kiitos menestymisestä kuuluu mahtavalle tiimilleni, ilman heitä tämä ei olisi mahdollista!" Anna 2018

Lisäämme infoa kuvan kera myöhemmin.

Lisäinfoa tulossa.

Lisäinfoa tulossa.